F
A
C
E
B
O
O
K

Dasma ne Chicago

 

Dasma Shqiptare ne Chicago

-Merit Photo & Video ju ofron sherbime profesionale ne Dasmat tuaja. Dasma si nje event mjaft i rendesishem ne jeten e njeriut, kerkon nje vemendje dhe interes te vecante ne pergatitjen e dasmes. Photographer i dasme, Videographer, Up-Light, PhotoBooth, DJ/MC ,etj.  si sherbime mjaft te rendesishme te dasmes, i preukupon  ciftet   per te zgjedhur dhe rezervuar profesionistet me te mire ne keto sherbime. Merit Photo & Video ka nje eksperience shume vjecare ne fushen e dasmave dhe ka ne stafin e saj Photographer, Videographer si dhe DJ te talentuar per traditen dhe menyren se si zhvillohen dasmat shqiptare.Keta specialiste jane nderuar disa here me cmime prestigjioze amerikane ne fushen e dasmave, si: "The Best of the Knot 2016", "Bride's Choice Award 2014", "Hot List 2012" si dhe "Best of 2015 Bloomingdale".

Ne qofte se kerkoni nje Studio me nivel te larte artistik per dasmen apo eventin tuaj, Merit Photo & Video ofron cmime te arsyeshme dhe oferta speciale!

 

Sign up for email promotions.

Your information is safe with us and won't be shared.

Thank you for signing up!

 
Loading More Photos
Scroll To Top
Close Window
Loading
Close